Vi byder stort velkommen til Johnnie Frederiksen

13. august 2021

Johnnie startede pr. 1/1 i sin nye stilling som efterskoleleder på Midtfyns Efterskole.
Vi gerne ville byde ham velkommen med balloner, sang og fejring, men omstændighederne tillod det ikke.

I stedet kastede Johnnie sig over arbejdet på efterskolen og blev også kastet ud i nogle undervisningstimer som vikar.

Johnnie har 20 års erfaring som lærer fra en anden efterskole og det kan vi godt mærke!
Han har et godt overblik, har hovedet fuld af gode idéer som bare venter på at komme ud og sammen med hans rolige væsen vokser han på en fra første dag.

Både kontoret, lærerstaben og eleverne er glade for Johnnie, men hvad er han egentlig for en?

Johnnie har tidligere undervist i musik og tysk. Her hos os underviser han i tysk og spiller klaver til næsten alle samlingerne. Han er stor fan af højskolesangbogen, så der kommer tit en historie eller 2 om sangene vi synger.
Vi glæder os til at komme hjem på skolen igen, så vi igen kan skabe nogle feder tider og minder! Men indtil da, så sig rigtig pænt goddag til Johnnie!

personale johnnie

Madlavning som linjefag

elever spiller brætspil på efterskole