Esport efterskole på fyn

Esport

STRATEGI, HOLDDYNAMIK OG FYSISK TRÆNING

Linjefag

linjefag pil

Mad med omtanke

mad med omtanke ikon

Brand og Politi

brand og politi ikon

Adventure

adventure ikon

Dans

dans ikon
esport ikon

Dyrk Esport som en pro! Når du vælger Esportslinjen på Midtfyns Efterskole, får du selvfølgelig en masse timers nørderi bag skærmen – men du bliver også en del af et fællesskab fyldt med holdånd, begejstring og kampgejst.

Hos os er Esport nemlig mere end headshots og hurtige point. Her kommer du til at lære, hvad det vil sige at være en teamplayer og indgå i et fællesskab, hvor man hjælper og udvikler hinanden.

Esports efterskole

Strategi, holddynamik og fysisk træning

Esport er en krævende sport. Her stilles både store krav til din mentalitet og din fysik. Derfor indgår fysisk træning også i undervisningen, så du kommer op af gamerstolen og får sved på panden.

Undervisningen er desuden sprængfyldt med hjernegymnastik af den hårdeste slags, hvor du skal kaste dig ud i spilanalyse, diskutere spiltaktik og fintune din timing.

Du lærer også en masse om holddynamik, så du og dit hold kan samarbejde – selv i pressede situationer.

Om du er nysgerrig på en helt ny sportsgren, casual gamer eller seriøs spiller, betyder ikke så meget – så længe du har viljen til spillet og vil udvikle dig mentalt og kropsligt, er der en plads til dig på holdet!

Hvordan foregår undervisningen?

En typisk undervisningstime starter med, at vi mødes i lokalet og laver en række fysiske øvelser – det kan fx være udstrækning, styrke eller skadesvejledning, der hjælper din krop og hjerne til at performe bedre under spillet. 

Vi tager hul på nogle taktiske øvelser, ofte inden for kommunikation eller teambuilding – og derefter tager vi en runde competitive spil, hvor vi spiller spillet med de ting, vi netop har lært.

Vi spiller forskellige spil – men i konkurrence-øjemed spiller vi altid CS:GO.

I undervisningen har vi forskellige forløb med temaer henover året. Det kan fx være: 

    • Aim/sigte
    • Kost og motion
    • Banekendskab
    • Fælles sprog på holdet

Hver uge løber vi en tur på ca. 3 kilometer. Er du ikke vant til at løbe, hjælper vi dig selvfølgelig i gang med råd og vejledning!

Esport efterskole
Esports efterskole

Deltag i esportskonkurrencer

Det er noget helt særligt at deltage i konkurrencer med dit hold – her får I nemlig får alvor mulighed for at vise alt det, I har lært; og for at fejre sejren eller tackle nederlaget sammen.

I løbet af skoleåret får du mulighed for at deltage i esportskonkurrencer, imens hele skolen – og måske også forældrene derhjemme – ser med og hepper hele vejen.

Vi deltager i Efterskolernes Esports-liga, hvor vi udfordrer en masse andre efterskolehold i CS:GO!

tag en hjælpetræner uddannelse

Drømmer du om en fremtid som CS-træner? Som noget unikt tilbyder vi, at du kan tage en hjælpetræneruddannelse i samarbejde med DGI. Her lærer du, hvordan du får et hold til at fungere og får kompetencer med hjem, som du kan bruge, hvis du vil fortsætte med esporten, efter skoleåret er slut.

 

Udstyr til Esport

Når du starter på efterskolens Esportslinje, er det en god ide at medbringe dit eget tastatur og mus. Du kan selvfølgelig låne af skolen, men de fleste vil gerne have udstyr, der passer lige præcis til deres hænder og måde at spille på.

Da et løbeprogram også er en del af undervisningen på Esport, skal du medbringe et par gode løbesko.

Ønsker du at starte på Esport-linjen?

Prøv efterskole med esport
Esport efterskole på fyn
Stor esportlinje på Midtfyns efterskole

LÆRER TEAMET

Martin Højslev

Martin Højslev

Linjefag

linjefag pil

Mad med omtanke

mad med omtanke ikon

Brand og Politi

brand og politi ikon

Adventure

adventure ikon

Dans

dans ikon
esport ikon