Adventure

dans ikon

Esport

esport ikon

Vi er friske, skøre og parate til at hjælpe dig med at få et superfedt skoleår med adventure.

Vi er selvfølgelig lidt nørdede med nedenstående discipliner, og det er rigtig vigtigt for at vi kan give jer et fedt år. Desuden elsker vi, når vi ser vores elever overskride grænser, de aldrig havde troet at de kunne.

Paddleboard og vandsport på efterskole

kan du være med?

Selvfølgelig kan du det! At have adventure kræver først og fremmest en interesse og har du den, kan du være med. Vi har ét krav, og det er at du har Ja-hatten på uanset aktivitet og vejrforhold.

Teamwork

Du skal lære at samarbejde og kommunikere – også i pressede situationer. Du vil gennemgå forskellige samarbejdsøvelser, som vil åbne dine øjne for det fede fællesskab.

• Mountainbike
  • Kajak
  • Stand Up Paddle
  • O-løb
  • Klatring

..er de aktiviteter, vi bruger mest tid på. Vi lærer dig forskellige teknikker på en sjov og tryg måde – du får færdigheder du kan bruge igen og igen.

Elev kører på mountainbike
Pige ror i kajak på efterskole

udstyr

Mountainbikes – Vi har 16 mountainbikes (27,5 tommer – S, M, L.) samt 12 hjelme. Desuden har vi meget kraftige cykellygter til natkørsel. NB. Vælger man at medbringe sin egen MTB, som man vil bruge i adventuretimerne, vil den blive vedligeholdt og låst inde sammen med adventurecyklerne, såfremt det ønskes.

Havkajakker – Vi har 14 havkajakker med tilhørende spraydecks, pagajer, svømmeveste samt våddragter. Såfremt man ønsker det, kan man medbringe eget udstyr.

SUPs – Vi har 10 Paddle boards med fuldt udstyr.

Klatreudstyr – Vi har klatreudstyr til 8 personer til træklatring.

Langbuer – Vi har 6 langbuer og rigtig mange pile samt skydeskiver.

Andet udstyr til: Adventurerace, orienteringsløb, overnatning og madlavning i det fri, o.a.

Ønsker du at starte på Adventure-linjen?

kajakker på efterskole
Mountainbike på Adventure Efterskole